Velkommen til kærlighedsbloggen

Jeg er en ‘selvudviklings-nørd’ og ret meget husmor-agtig, hvis jeg selv skal sige det. Jeg elsker at studere og læser gerne flere bøger på samme tid. Elsker at lære nyt. Kvalitet og æstetik betyder meget for mig, og så elsker jeg at lave sund og lækker mad til min familie.

Til daglig bor jeg sammen med min mand min gamle far og vores to hunde.

For mig (og min mand) er det et stort priviligium at bo sammen med min far. Jeg glæder mig over at give tilbage af den tryghed og omsorg, som mine forældre har givet mig.

 

Modgang gør stærk

Her på siden skriver jeg om alt, hvad der handler om kærlighed og relationer; kærlighed til dig selv, din partner, singlelivet, skilsmisse, konflikter osv.

Min egen skilsmisse tilbage i 2005, sendte mig på en følelsemæssig rutchetur. Men med hjælp fra venner, familie og en dygtig terapeut landede jeg sikkert på benene igen. Den erfaring bruger jeg dagligt i mit arbejde som terapeut og her på bloggen.

 

Kærlighed starter i dig

Mange tror, at et perfekt parforhold ‘bare’ handler om, at finde den helt rigtige partner. Sandheden er, at den helt rigtige partner ikke findes. Nogle par passer selvfølgelig bedre sammen end andre, den er jeg med på. Men kærligheden til dig selv er den vigtigste ingrediens for, at kunne elske en anden.

 

Kærlighed er ikke en kamp

Hvis du kæmper i kærlighed, så vid at det ikke noget med kærlighed at gøre. Kærlighed mellem to mennesker er en bonus. Kærlighed er den søde glasur på lagkagen. Kærlighed er flow. Kærlighed er at ønske, det bedste for din partner. Kærlighed er at være nysgerrig, åben og varm overfor dig selv og andre.

Rigtig god læselyst

Kærligst
Lene