Lær nye veje til kærligheden

Kærlighedsbloggen

Velkommen til kærlighedsbloggen

Når det kommer til kærlighed og parforhold tror de fleste at skæbnen og tilfældigheder bragte dem sammen. Det tror jeg ikke. 

Jeg tror heller ikke at kriser ’bare’ er modgang, som vi skal kæmpe os igennem. Ud fra min egen erfaring og viden om psykologi og spiritualitet er, hver eneste udfordring vi møder en mulighed for at udvikle os til mere livskloge mennesker og kærlige sjæle. 

Hvordan vi klarer disse udfordringer er individuelt og afhænger blandt andet af vores tilknytningsmønstre, arv, miljø og vores sjæls agenda.

I bund og grund er der ikke den store forskel på os mennesker. Vi indeholder de samme grundfølelser, tanker og reaktioner. Den største forskel er vores personlige historie, som gør at vi opfatter tingene meget forskelligt. Du kan være 100% sikker på, at din problematik er der mange andre, som kan nikke genkendende til. 

Mine tanker om kærlighed

Her på siden skriver jeg om alt, hvad der handler om kærlighed og relationer; Kærlighed til dig selv, din partner, singlelivet, skilsmisse og konflikter. 

Mange tror at opskriften på det perfekte kærlighedsliv handler om, at finde den helt rigtige partner. Sandheden er, at det perfekte kærlighedsliv ikke findes. Det er en romantisk illusion. Til gengæld kan to sunde mennesker, med varme følelser for hinanden skabe et trygt og meningsfyldt liv, hvis de begge vil arbejde for det. Kærligheden kommer ikke af sig selv, det gør kun forelskelsen. Jeg håber at mine blogindlæg kan gøre dig klogere på dig selv og kærligheden 

God læselyst