Lær nye veje til kærligheden

Psykoterapeut

Psykoterapi kan hjælpe dig

Lider du af stress, angst eller sorg?
Er dit liv præget af ensomhed eller lavt selvværd?
Har du svært ved at leve det liv, du gerne vil leve? Måske efter en skilsmisse.
Eller har du svært ved at sætte ord på, hvad du gerne vil have ud af livet?

Gennem samtaler kan jeg hjælpe dig med at sætte ord på, hvad du mangler i dit liv. Og guide dig til at ændre det, du er utilfreds med, så du igen kan glæde dig til at stå op om morgenen.

Mit særlige fokusområde er problemer i kærlighedslivet, da ulykkelig kærlighed eller et dårligt fungerende parforhold ofte er grundlaget for mange andre problemer.

Hvis du har problemer med at mærke dine egne grænser og behov, ses det tydeligst i parforholdet, men det giver også en række andre problemer i relationerne til andre mennesker og en selv. Derfor oplever jeg tit, at mange andre problemer også løser sig, når vi arbejder ud fra at få et bedre kærlighedsliv.

Det kan selvfølgelig også være, at dine problemer skyldes andet end relationer til andre mennesker. Måske et tab eller en traumatisk oplevelse, du har haft. I så fald vil jeg også kunne hjælpe dig.

 

Hvorfor vælge mig som psykoterapeut?

Udover at være psykoterapeut har jeg også en uddannelse som kærlighedscoach. Derfor har jeg særlig stor viden om tilknytningsmønstre. I min terapi vil du opleve, at jeg fokuserer på, hvordan du har det, og hvordan din hjerne og dine nervesystem reagerer på det, du oplever lige nu, fremfor hvad du har oplevet tidligere.

Det er min erfaring, at samtaleterapi hjælper langt hen ad vejen, men uden at det nødvendigvis er helt nok. Hvis du har dårlige oplevelser i bagagen, er din krop som regel i alarmberedskab, og for at bearbejde dine følelser er det nødvendigt at dit system er i en vis form for ro.  Derfor supplerer jeg psykoterapien med traumeterapi, gestaltterapikognitiv terapi, guidede meditationer eller hjemmeopgaver, alt efter hvad du har brug for.

 

Er jeg den rette psykoterapeut for dig?

Ring gerne på 23 26 84 88 og få en uforpligtende snak, hvis du vil høre, hvordan jeg netop kan hjælpe dig, eller hvis du vil mærke, om vi har kemi.

Du er også velkommen til at sende en mail, så kontakter jeg dig.

Hvis du beslutter, at du gerne vil i forløb hos mig, finder vi en tid til den første samtale. Terapien kan enten finde sted via skype eller i mine lokaler i Charlottenlund, 10 km nord for København.

 

Pris for psykoterapi

Du kan enten booke én session ad gangen til 900 kr. eller købe et klippekort og få terapien billigere.

Køber du et klippekort, er prisen for 10 sessioner 8000 kr. (timepris 800), og 5 sessioner koster 4250 kr. (timepris 850).

Mulighed for tider efter kl.17 mod tillæg.