Gratis afklarende samtale

Få en inspirerende og opløftende snak om dit kærlighedsliv

Kunne du tænke dig at få en ærlig og åben snak med mig om dit kærlighedsliv? Og samtidig få min kærlige feedback på, hvad der skal til for at skabe positiv forandring? 

Som single eller i parforhold kan du måske genkende at være:  
  • træt af opslidende dating og useriøse kærester
  • træt af opslidende drama og skænderier
  • træt af at forelske dig i typer, som ikke tør committe sig 
  • bange for at gå, selvom du ikke trives i dit forhold 
  • bange for at du aldrig finder kærligheden 
 

Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af ovenstående problematikker, kan en gratis og afklarende kærligheds-session måske være noget for dig!

Som kærlighedsterapeut har jeg specialiseret mig primært i at hjælpe kvinder og mænd med at (gen)finde troen på kærligheden og sig selv. 

Typisk befinder de sig et godt sted i livet og har styr på de vigtigste livsområder, som fx uddannelse, bolig, karriere og økonomi. De er fraskilte/singler og været det i et stykke tid. De har et velfungerende socialt liv, gode venner og sunde interesser. Alt i alt – så har de styr på det meste.

Men, der er et men. 

Ellers henvendte de sig selvfølgelig ikke til mig. 

Alle uden undtagelse savner de en at holde af og holde om. De savner et stabil parforhold og nærvær og ikke mindst skøn sex med en de elsker. 

Sandheden

Mange tror at det gode kærlighedsliv kun er dem forundt, som har været heldige og finde den helt rigtige partner. 

Sandheden er at den helt rigtige partner ikke findes. Jeg er godt med på, at nogle par passer bedre sammen end andre. Men, for at kærligheden kan lykkes, skal du i virkeligheden ikke kigge på din partner, men på dig selv. 

Du skal opdage hvilke negative overbevisninger og mønstre, der spænder ben for dit kærlighedsliv. Når du opdager, hvad du gør eller ikke gør – kan du begynde at ændre det, som ikke gavner dig. Og på magisk vis vil du tiltrække en partner, som matcher din nye sunde og kærlige selvopfattelse.

Formålet med samtalen

1.  Finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig

2. Finde ud af om mine metoder og teknikker tiltaler dig

3. Finde ud af om du er klar til forandring 

Det praktiske

Du sender mig en mail til lb@lenebojer.dk og beder om en gratis afklarende samtale. Skriv en kort forklaring om din problematik, samt, hvornår det passer dig bedst at mødes. 

Vi mødes online via Zoom og har ca. 20 min. sammen. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 26 84 88 elller sende mig en mail lb@lenebojer.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Kærlig hilsen 

Lene 

 

Reference
Jeg tænker tit på ting vi snakkede om. Bl.a. da du stillede mig spørgsmålet. om det kunne være min kæreste måske ikke skulle være min kæreste? På det tidspunkt kunne jeg ikke forestille mit at give op på mit forhold. 

Men jeg lærte at være mere selvkærlig og respektfuld overfor mig selv. Jeg stoppede dramaet og jeg stoppede mit forhold. Og jeg er nu – jeg vil faktisk sige lykkelig!
 
Jeg tænker tilbage på vores samtaler med glæde selvom jeg på det tidspunkt var ret forvirret. 
 
Jeg er dig evig taknemmlig.
Knus
Pia 42 år, København
 

Det går faktisk godt med kærligheden. Vi har været sammen i 13 måneder og er begyndt at snakke om at flytte sammen. Selvom det kan være lidt farligt at snakke om 😉 

Ingen tvivl om at sessionerne med dig, har gjort en stor forskel og at jeg kan mærke efter hvad jeg har lyst til og hvad der er mine irrationelle tanker.
 

De bedste hilsner

Martin 39 år, København