Gestaltterapi

Gestaltterapi til parforhold i krise?

Skal gestaltterapi også forebygge din skilsmisse?
Eller står du i en livskrise? Eventuelt på grund af sorg efter en skilsmisse eller et brud?

Søger du en terapiform, hvor du aktivt kan bearbejde, hvad der er sket og finde ud af, hvordan du bedst muligt kommer videre?

Få overblik, klarhed og kom godt videre

Som gestaltterapeut kan jeg hjælpe dig med at se klarere, da gestaltterapi netop handler om at få klarhed over din situation, valg og handlinger. Og at gøre dig bevidst om de muligheder, du har. I gestaltterapi tager vi udgangspunkt i det, der lever i dig her og nu, og hvilken rolle du selv har i forhold til dit problem. Hvis du ønsker at ændre din rolle, arbejder vi med de muligheder du har for det. Når du har fået et overblik over din situation, kan du bedre skabe det liv og det parforhold, du ønsker fremover.

Hvorfor netop vælge mig som gestaltterapeut?

Som kærlighedscoach og psykoterapeut har jeg specialiseret mig i parforhold i kriser eller livskriser på grund af et uheldigt kærlighedsliv. Uanset om du er single, i et parforhold eller ved at blive skilt. De færreste mennesker har brug for, at vi kun arbejder ud fra en specifik terapeutisk retning. Derfor kombinerer jeg de forskellige terapiformer, alt efter hvad du har brug for, og arbejder også med kognitiv terapi

Du er meget velkommen til at ringe til mig på +45 23 26 84 88 og høre mere eller sende en mail.

Alle samtaler finder sted i mine lokaler i Charlottenlund cirka 10 km nord for København og få min. gåafstand fra S-togs stationen. Bor du langt væk kan vi mødes via skype.

Samtalerne koster 900,- og du kan spare penge ved at investere i et samlet forløb på en gang.

  • 5 sessioner koster 4250 kr.
  • 10 sessioner koster 8000 kr.

Gestaltterapi bruges også til behandling af angst, eksistentiel krise, stress og fobier. Så kæmper du med én af disse udfordringer, kan du også opleve, at din livskvalitet bliver bedre efter et forløb med gestaltterapi

Book jeres første tid nu eller ring og hør mere

Parforhold i krise: Gestaltterapi kan hjælpe dig til at forebygge en skilsmisse.