Lær nye veje til kærligheden

Gestaltterapi

Gestaltterapi til parforhold i krise?

Skal gestaltterapi også forebygge din skilsmisse?
Eller står du i en livskrise? Eventuelt på grund af sorg efter skilsmisse eller et brud?

Søger du en terapiform, hvor du aktivt kan bearbejde, hvad der er sket og finde ud af, hvordan du bedst muligt kommer videre?

Få overblik, klarhed og kom godt videre

Som gestaltterapeut kan jeg hjælpe dig med at se klarere, da gestaltterapi netop handler om at få klarhed over din situation, valg og handlinger. Og at gøre dig bevidst om de muligheder, du har. I gestaltterapi tager vi udgangspunkt i det, der lever i dig her og nu, og hvilken rolle du selv har i forhold til dit problem. Hvis du ønsker at ændre din rolle, arbejder vi med de muligheder du har for det. Når du har fået et overblik over din situation, kan du bedre skabe det liv og det parforhold, du ønsker fremover.

Hvorfor netop vælge mig som gestaltterapeut?

Som kærlighedscoach og psykoterapeut har jeg specialiseret mig i parforhold i kriser eller livskriser på grund af et ulykkeligt kærlighedsliv. Det gælder både for dig som er single, i et parforhold eller ved at blive skilt. De fleste mennesker har brug for, at vi arbejder ud fra en bredere terapeutisk retning. Derfor kombinerer jeg de forskellige terapiformer, alt efter hvad du har brug for og arbejder også med kognitiv terapi

Du er meget velkommen til at ringe til mig på +45 23 26 84 88 og høre mere eller sende en mail.

Alle samtaler finder sted i mine lokaler i Charlottenlund cirka 10 km nord for København og få min. gåafstand fra S-togs stationen. Bor du langt væk kan vi mødes via Zoom.

Du er meget velkommen til at booke en gratis afklarende session her.

Kærlig hilsen
Lene Bojer