Lær nye veje til kærligheden

Kognitiv terapi

Oplever du ofte:

  • at være plaget af negative tanker?
  • at være jaloux uden nogen egentlig grund?
  • at været stresset, lide af panikangst eller depression?

 

Styrer tankerne dit liv?

Når negative tanker styrer dit liv, tager de fokus fra alt det, du kunne have glædet dig over. Derfor kan kognitiv terapi hjælpe dig til at tænke på en mere gavnlig måde.

Som psykoterapeut og kærlighedscoach oplever jeg tit, at negative tanker kan spolere et ellers velfungerende parforhold. Vil du lære at tænke på en mere konstruktiv måde, hvor du bedre kan leve det liv og det kærlighedsliv, du ønsker? Ja, så kan kognitiv terapi sikkert også hjælpe dig.

 

Hvad er kognitiv terapi?

Kognitiv terapi er samtaleterapi, hvor vi netop udfordrer din måde at tænke på.

Gennem kognitiv terapi lærer du at

  • genkende de negative, automatiske tanker, som styrer dit liv i dag
  • afkode, hvad de gør ved både dit sind, din krop og dine handlinger
  • udfordre dine tanker og stille spørgsmål ved dem
  • skelne mellem dine tanker og hvad der er fakta

Tit skyldes problemer i kærlighedslivet ikke partneren, men de mønstre og tanker, vi hver især bærer rundt på. Vi tiltrækkes ofte af den samme type kæreste igen og igen. Af den simple grund at hjernen genkender de personlighedstræk som minder om vores forældre. Denne følelse af ubevidst genkendelse giver os tryghed og lyst til at møde personen igen.

Har du tendens til at tiltrække partnere, der er usunde for dig, eller har du svært ved at binde dig, skyldes det netop dine tanker, følelser og erfaringer. Og derfor bruger jeg ofte kognitiv terapi når jeg hjælper klienter med at finde en kvalitetskæreste eller til at løse tilbagevendende parforholdsproblemer med.

 

Sådan foregår kognitiv terapi

Begynder du i et forløb hos mig, vil jeg hjælpe dig med at genkende og udfordre dine tanker og måske lægge nogen af dem på hylden.

Jeg anbefaler, at du booker et forløb a 5 eller 10 sessioner. Udover at det giver en ro i behandlingen med et forløb, kan du også spare penge gennem mine klippekort.

  • 10 sessioner koster 9.000 kroner
  • 1 session koster 1.050,-

Når du går i et forløb hos mig, bruger jeg forskellige terapiformer, alt efter hvad du har brug for. Derfor supplerer jeg tit den kognitive terapi med eksempelvis gestaltterapi og traumeterapi.

Samtalerne foregår enten i mine lokaler i Charlottenlund, 10 km nord for København eller via skype.

Hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig gennem kognitiv terapi, er du velkommen til at ringe
23 26 84 88 eller sende en mail her. 

Kærlig hilsen
Lene Bojer

Lydfil

Sådan gør du

Send mig en kort beskrivelse af din problematik og hvad du ønsker at blive klogere på. Din forklaring må max fylde en A4 side. Send mailen til lb@lenebojer.dk

Når jeg læser din beskrivelse, læser jeg også mellem linjerne. Af den årsag drager jeg nogle konklusioner, der muligvis giver anledning til spørgsmål du kan reflektere over.

 

Det kan du forvente

Jeg læser din beskrivelse grundigt igennem og ’leder’ efter tegn på dit og evt. din x-kærestes tilknytningsmønstre og adfærd. Min forklaring og vejleding tager udgangspunkt i tilknytningsteorien samt min viden og erfaring om relationer og kærlighedens psykologi.

For mig kan psykologi ikke stå alene. Jeg ser også kærlighedslivet fra en spirituel vinkel. Som sjæle er vi her på jorden for at udvikle os. Ser vi modgang ud fra det perspektiv kan udfordringer i sidste ende blive den største gave.

 

Det må du ikke forvente

Du må ikke forvente at jeg, råder dig til at forlade eller blive i dit forhold. Den beslutning må du selv træffe. Til gengæld er det min klare intention at gøre dig klogere på dig selv – for at du fremadrettet kan træffe mere nærende og selvkærlige beslutninger.

 

Det praktiske

Jeg bruger ca. 30 min på at sætte mig ind i din problematik. Derefter indtaler jeg min forklaring. Lydfilen varer typisk mellem 12-15 min. og er din til evig tid. Sammen med lydfilen sender jeg dig også en kort beskrivelse af de fire tilknytningsmønstre.

 

Når din indbetaling er registreret, kan du se frem til at lydfilen lander kærligt i din indbakke i løbet af 2 hverdage.

Har du ikke taget tilknytningstesten endnu kan du gøre det her

 

Prisen for lydfilen med forklaring og gode råd er kun 450.

Glæder mig til at hjælpe dig.
Kærligst
Lene