Blog post

Lær at lytte til din intuition

Jeg nåede ikke i mål

Jeg har et vigtigt budskab til dig. Det handler om ’hvad der kan ske, når du sætter dig et mål, men ikke lytter til din intuition’.

Som mange andre selvstændige fik jeg lyst til at lave et online-kærlighedskursus.

Tro på det

En supertjekket annonce lokkede med; ’Lav dit eget professionelle onlinekursus og tjen millioner mens du sover’. Oh yes!
Det var jeg med på! Tastede mine kortoplysninger ind – alt mens jeg ignorerede en lidt tung og urolig fornemmelse i kroppen.

’Nu ikke så negativ’, sagde jeg til mig selv. ’Tro på det! ’Hvor svært kan det være at lave et onlinekursus’!

Jeg gør lige et stop her i min fortælling, og laver en hurtig intuitionsøvelse

Øvelse: Luk dine øjne og træk vejret stille og roligt et par gange. Mærk roen lande og spørg dig selv ’Skal jeg afmelde Lenes nyhedsbrev, ja eller nej?’.

Lyt til din intuition og gør kort proces!

Hvis du begynder at føre en længere samtale med dig selv, ’På den ene side og på den anden side’ – lytter du ikke til intuitionen, men til dit ego. Hvis du vil afmelde gøres det nederst i mailen. No hard feelings, hvis du smutter.

Tilbage til historien…

Jeg kom godt fra start, men efter et par uger var…

Begejstringen forsvundet
Kurset var uoverskueligt og de marketingstricks, som anvendtes svingede ikke rigtig med mig. Jeg begyndte at få ondt i skulderen og som projektet skred frem, blev smerten værre og værre. Til sidst kunne jeg ikke holde ud at sidde ved computeren!
Sådan er det også med usund kærlighed

Når vi ikke lytter til vores hjerte, ender det sjældent godt. Når vi overhører vores intuition, ender vi ofte med at betale en dyr pris, via dårlige og usunde parforhold.

Har du prøvet at ignorere din fornemmelse i forhold til fx valg af partner?

Selv om du fornemmede at, det ikke skulle være jer to, fortsatte du alligevel forholdet.

I havde måske tre fantastiske måneder hvor I var vildt forelskede – og derefter gik det ned ad bakke. Drama og skænderier blev en del af forholdet. Der gik et år eller syv, inden du til sidst erkendte, at I aldrig ville blive lykkelig sammen.

Kan du huske, hvilken pris du betalte?

Mit gæt er; Søvnløse nætter, lavt selvværd, tårer, tristhed, stress, hovedpine, mavepine…

Smerte er tegn på at dine grænser er overskredet

Smerter i alle afskygninger, fysisk eller følelsesmæssigt, er kroppens måde at fortælle dig at ’noget skal ændres’. Smerten er et tegn på at ’noget’ er ude af balance, at dine grænser er overskredet.

Det er kun dig, der kan ændre din situation.

Uanset hvor meget du kæmper for at lykkes med kærligheden eller som jeg kæmpede med et onlinekursus – bliver det sjældent en succes fordi – vi KÆMPER fra egoet og ikke MÆRKER med hjertet.

Kærlighed gør ikke ondt. Kærlighed giver ikke smerte. Aldrig som i aldrig.

Hvis du er i et forhold som gør ondt, er du i et forkert og usundt forhold. Punktum.

Stil dig følgende spørgsmål:

Hvad retfærdiggør at jeg lever i et usundt forhold’?
Hvorfor være i et forhold, hvor jeg er mere ulykkelig end lykkelig’?
Hvorfor byder mig selv at være i en ulykkelig situation?
Hvor længe vil jeg behandle mig selv dårligt?

Når nok er nok

En dag får jeg nok. Jeg beslutter at droppe mit online-eventyr. Ingen tvivl. Det var et svært valg. Jeg kæmpede med flovheden og skammen over at give op. Jeg kæmpede med accepten af, vi ikke passede sammen – kurset og jeg. Hvorfor kunne jeg ikke få det til at lykkes? Hvad var der galt med mig?

Der er intet galt med dig eller mig

Der var intet galt med mig. Intet galt med kurset. Vi passede bare ikke sammen. Jeg havde forelsket mig i en forkert type. Det startede så godt, men endte alligvel skidt.

Undervej i forholdet, begyndte jeg at miste troen på mig selv. Begyndte at bebrejde mig selv, ’Du burde også være bedre til x,y,z’…’Se alle de andre kursusdeltagere, de er så succesfulde’

Selvbebrejdelse er gift for selvværdet. Jo før du indser det jo bedre.

Da det gik op for mig, hvor ukærligt jeg behandlede mig selv, fik jeg endelig nok. Og i det øjeblik jeg traf beslutningen, om at stoppe mit kærlighedsforhold til ‘Projekt tjen penge mens du sover’ –  forsvandt mine smerter, som dug for solen.

Jeg hverken lyver eller overdriver. Helt fysisk føltes det, som ‘noget’ tungt blev løftet af mine skuldre. Hvilken lettelse. Jeg følte mig ti tons lettere og tilsvarende glad. Yes! Jeg fået min frihed og gode humør tilbage.

Modgang er en mulighed for at blive klogere

Set i bakspejlet er det tydeligt, hvorfor jeg forelskede mig i online-kurset.

Drømmen om at, ‘pengene ville strømme ind på min konto mens jeg sov’, forførte mig. Inderst.  Alligevel valgte jeg at smide min sunde fornuft og intuitive fornemmelse over bord.  

Jeg betalte prisen. Mistede nogle tusinde kroner. Spildte min tid. Fik ondt i min skulder.

Til gengæld har jeg lært noget, som ikke kan købes for penge.

Næste gang jeg forelsker mig i en annonce, hopper jeg ikke hovedkulds ind i et nyt forhold.

Næste gang er jeg lidt klogere og ved, hvilke gode spørgsmål jeg skal stille under vores første ‘date’ / inden jeg trykker på købsknappen. 

Næste gang lader jeg mig ikke forblænde af søde ord og en smuk indpakning.

Næste gang vil jeg være mere tålmodig og skarpere til at lytte til min intuition.

Næste gang vil jeg ikke begå de samme fejl – men nogle nye. For sådan er livet.

Livet er en perlerække af små og store problemer

Lærer du ikke af dine problemer, vil du fortsætte med at tiltrække drama i dit kærlighedsliv. Men, lærer du af dine fejl, vil de næste problemer du møder, blive nemmere at løse – uanset om det er udfordringer i kærlighedslivet eller et onlinekursus.

Har du lyst til at få en uforpligtende snak om dine problemer, kan du booke en gratis afklarende samtale her. 

Kærlig hilsen