Blog post

7 gyldne leveregler som gør dig tiltrækkende

Skal 2022 blive til dit livs bedste år?
–  få opskriften

Kender du det, at drømme og længes efter noget og ikke få det!

Hen over julen gik jeg og tænkte…’hvad er min største forhindring for at få en forretning, som jeg kan leve rigtig godt af?

Svaret kom hurtigt.

Mit fokus var forkert!

I stedet for at nyde rejsen, blev jeg over-optaget af markedsføringsstrategier, onlinekurser osv. Midt i alt ’hurlumhejet’ glemte jeg at glæde mig over mine små successer. Mit fokus havde hovedsagligt været rette mod ’det jeg ikke havde nået – frem for ’det jeg allerede havde skabt’. Os to imellem er det er en helt almindelig menneskelig reaktion, men ikke desto mindre en meget negativ og ødelæggende én af slagsen.

Loven om tiltrækning siger ‘Det du fokuserer på – får du mere af!

Hvad med dig? Fik du indfriet dine drømme i 2021?
Hvis ikke, kan du jo stille dig følgende spørgsmål.

 • Hvorfor mødte du fx. ikke drømmekæresten eller fik den lønforhøjelse du havde fortjent?
 • Hvorfor droppede du den sunde livsstil? osv. osv. Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor?
 • Hvad er det du gør, som forhindrer dig i at nå dine mål? Hvad er dit mønster?
 • Hvor spænder du ben for dig selv?
 • Hvor var dit fokus i 2021? Giver det mening at du ikke nåede dine mål?

Vejen frem

I stedet for at ærge dig over ‘det som ikke lykkedes i 2021. Vil jeg anbefale dig at flytte dit fokus. Tænk i stedt  på noget mere konstruktivt og fremadrettet. Til formålet har jeg nedskrevet nogle klare retningslinjer, som hjælper dig til at 2020 bliver dit bedste år nogensinde.

7 gyldne regler som bringer dig sikkert i mål

 1. Hav et klart mål. Uden et klart mål er der ingen retning, og uden retning er der ingen udvikling. Hvad er det du virkelig, virkelig drømmer om at skabe i dit kærlighedsliv og hvorfor ønsker du det? Jo mere bevidst du er om dit mål og ikke mindst ’hvorfor’ du ønsker at skabe netop ’det – jo nemmere er det at styre efter dit mål.
 2. Hvad stopper dig i at få en dejlig kæresteFor at tiltrække ’det’ du ønsker, er du nødt til at kigge på de ting, som ikke fungerer for dig? Hvor er din modstand? Hvad gør du for at spænde ben for dig selv? Hvad er det for nogle (løgne)historier du fortæller dig selv og om kærligheden? Hvad er dit mønster?
 3. Flyt fokus fra negative til positive tankerSTOP med at se hullerne i osten eller de mørke skyer på himlen. Fokuser i stedet for på ‘smagen af den gode ost’, og se den ‘blå himmel’ mellem skyerne. Kort sagt, flyt fokus fra det, der ikke virker – til det, der virker.
 4. Vær taknemmelig. Du skal ikke dyrke taknemmeligheden, bare huske dig selv på, alt det gode du har i dit liv. Taknemmelighed vil tiltrække mere af af være taknemmelig for.
 5. Hav Tålmodighed. Mens du venter på at finde drømmekæresten, skal du huske at nyde livet. Huske at nyde rejsen. Fyld ventetiden ud med gode oplevelser. På den måde flytter du fokus. Lad være med at tænke negative tanker som fx; ’jeg får aldrig en kæreste’ eller ’jeg er altid uheldig, osv., osv.
 6. Fortab dig ikke i selve målet (som jeg gjorde). Når dit fokus er at nyde rejsen, vil du blive bevidst om dine små successer. Det er netop de små successer, som i den sidste ende får tingene til at lykkes.
 7. Hold fokus på de gode ting.Det kan ikke siges tydeligt nok eller ofte nok. Det du fokuserer på – vil du tiltrække mere af! Fokus, fokus, fokus!

Ikke alle dage er gode

Bær over med dig selv, hvis du bliver negativ eller opgivende. Det bedste du kan gøre i en sådan situation, er at acceptere din følelser – lige her og nu. Få den negative energi ud af kroppen. Flyt derefter fokus over på noget du kan glæde dig over. Vid at uanset hvor skidt du har det, så er der altid noget at glæde sig over.

Små skridt fremad i den rigtige retning er at foretrække
frem for store kvantespring – som ofte sender dig tilbage til start

Hvis du laver bitte små ændringer i din tankegang, vil du hurtig skifte din energi fra tung til let. Hvis du føler at du ’står fast’, så se det, som en kærkommen mulighed for at tage en pause. Stop med at gøre, som du plejer. Spørg i stedet dig selv, om du har fokus i den rigtige retning. Hvis ikke, så lav små justeringer. Tag nye små skridt fremad.

Slut med fokus på fejl og mangler

I 2022 skal der andre boller på suppen. Slut med at fokusere på fejl og mangler. Jeg ved at indimellem vil jeg også ryge tilbage i mit gamle mønster og derfor har jeg allieret mig med min gode terapeutveninde. Sammen skal vi støtte hinanden i at skabe vores bedste år nogensinde. Men, vigtigst af alt – skal jeg huske, at nyde selve rejsen og ikke fortabe mig i målet.

Hold en fokusaften for dine venner

Du kan jo gøre det samme som mig! Invitér en eller flere gode venner til en hyggelig ’fokus på det gode aften’. Få jer en åben og ærlig snak om, hvad I virkelig, virkelig ønsker at skabe i 2022. Snak om jeres tanke- og vane mønstre og ikke mindst, hvad der skal til for at ændre dem. Vigtigst af alt. Brug din energi på, det du ønsker – fremfor, det du ikke ønsker. Jeg håber du får et fantastisk år.
Kærlig hilsen