Psykoterapeut & Kærlighedscoach

Booking & info

Hvor finder du mig?

Adressen er Enighedsvej 31, 2920 Charlottenlund.

Kommer du i bil kan du parkere lige udenfor, det er gratis og uden tidsbegrænsning. Kommer du med S-tog er gåturen fra Charlottenlund Station ca. 5-6 min.

Terapien
En session varer 90 min. Det er naturligvis dit ansvar at overholde din aftale og komme til tiden. Ligeledes er det mit ansvar at starte og slutte til tiden. Det kan forekomme, at vi bruger lidt ekstra tid og det koster ikke ekstra.
Online session

Bor du ikke i nærheden kan vi mødes online via Zoom. Du skal ikke være bekymret for kvaliteten af terapien. Selv om du befinder dig på den anden side af jordkloden kan jeg sagtens både, fornemme, se, og høre, hvordan du har det igennem skærmen. 

Fordelen ved online terapi er også, at du sparer tid og penge på transporten.

Telefontid

Du er velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål. Jeg er nemmest at fange mellem kl. 12-13, men ellers er du velkommen til at sende mig en mail eller sms. Du kan forvente at jeg svarer indenfor 24 timer. 

Min mail: lb@lenebojer.dk og telefonnr. 23 26 84 88.

Måske grubler du over…
Hvor ofte skal jeg komme?

Det kommer fuldstændig an på din situation. Nogle kommer til ganske få sessioner, fordi de har brug for hjælp til at blive afklarende i forhold til et specifik problem. Andre har brug for et længevarende forløb, typisk mødes vi i begyndelsen, hver anden uge og derefter en gang om måneden. Det mest almindelige er at gå i et forløb på 6-12 mdr.

 

Hvor længe skal jeg gå i terapi før jeg får det bedre?

Nye problemer er hurtigere at løse, end problemer som du har levet med i mange år. Forløbets længde afhænger også af dit økonomiske råderum – og hvor meget arbejde og tid du er villig til at investere i din personlige udvikling.

 

Hvad kan jeg ellers gøre for at få det bedre?

Alt hvad der øger din kropsbevidsthed understøtter dit personlige arbejde. Eksempelvis afspænding som: yoga, massage, pilates, meditation og mindfulness. De fleste andre terapiformer kan kombineres med min måde at arbejde på – men er du i et andet forløb, vil jeg meget gerne vide det.

 

Er der hjemmeopgaver?

Når du går i et individuelt forløb, vil jeg nogle gange give dig hjemmeopgaver. Jo mere du arbejder med opgaverne, jo hurtigere vil du få det bedre med dig selv og dine relationer.

 

Har det nogen betydning for terapien at jeg syg?

Hvis du har fysiske symptomer, er det altid en god ide at kontakte din læge, også selvom du tror symptomerne er psykosomatiske (psykisk betinget). Det er vigtigt for både dig og mig, at du er helt ærlig omkring din situation. I tilfælde af jeg vurderer at jeg ikke er den rette til at hjælpe dig, vil jeg anbefale dig til en anden terapeut, psykolog eller læge.

 

Skal vi kun tale om min barndom?

Terapien tager udgangspunkt i dit liv og din situation her og nu. Men det hænder, at vi går tilbage i tiden. Svære oplevelser som ikke er helet kan være årsagen til, at du ikke trives i dit voksenliv. Målet er at få fred med fortiden, ikke at grave i den.