Som kærlighedscoach hjælper jeg dig til et bedre kærlighedsliv

Er du

  • på udkig efter en dejlig kvalitetskæreste?
  • ikke helt tilfreds med dit parforhold?
  • lige blevet skilt og interesseret i, at dit næste parforhold skal blive det sidste?

Som uddannet kærlighedscoach og psykoterapeut har jeg specialiseret mig i relationer mellem mennesker. Derfor kan jeg give dig indsigt i dine egne trygge og utrygge mønstre.  Når du bliver bevidst om, hvad der er vigtigt for dig, kan du begynde at skabe et sundt og respektfuldt parforhold, bygget på fælles værdier og gensidig respekt.

I den sidste ende bliver du selv den rummelige kæreste, som du drømmer om at tiltrække. Universet lov om tiltrækning siger ‘Lige tiltrækker lige’. Hvilket betyder at jo mere du elsker og værdsætter dig selv – jo større er chancen for at du vil tiltrække en partner der gør det samme.

 

Hvorfor er kærlighed så svær?

Mange bliver overraskede over, at det parforhold, der begyndte med en stormende forelskelse kan ende i en rutinepræget hverdag med vasketøj, madlavning, skænderier og måske utroskab.

Hvor blev forelskelsen, intimiteten og latteren af?

Kærlighed behøver ikke være så svær. Med enkle redskaber kan du lære at tiltrække den rette og opbygge og ikke mindst bevare kærligheden til din partner.

Desværre indledes mange parforhold, som havde man skrevet under på en ny ansættelseskontrakt uden at læse den. Når forelskelsen rammer, bedøves fornuften og selvom de indre alarmklokker bimler og bamler bliver de ofte ignoreret.

Risikoen for at indlede et forhold, som ikke kommer til at holde er derfor stor. Første skridt på vejen er derfor at blive afklaret omkring dine egne værdier og mål. Derefter bliver det meget nemmere at finde ud af om I vil det samme med hinanden.

 

Eksempelvis

  • om I gerne vil bo sammen, og i givet fald hvor og hvordan
  • om I vil have børn sammen, og hvad I mener er et godt børneliv
  • hvad der er vigtigst: Penge og karriere eller frihed og fritid, osv.

 

Tager I ikke stilling til jeres fælles værdier og mål, er konsekvensen at tilfældigheder kommer til at styre jeres liv, frem for jer selv.

I starten går det som regel fint. Fordi I er forelskede. Men i takt med at forelskelsen forsvinder – og helst skulle udvikle sig til kærlighed – kan det begynde at knage, fordi det går op for jer, at I på en række afgørende punkter ikke vil det samme.

Mange holder det i sig, fordi vi gerne vil have parforholdet til at glide. Men jo mere vi går på kompromis med vores  værdier, jo mere mister man sig selv og jo mere utilfreds bliver man.

Derfor er det afgørende at finde ud af, hvad I vil med hinanden tidligt i jeres parforhold, så I kan drøfte, hvor I skal finde en alternativ løsning, så et issue ikke bliver et problem.

 

Vil du også lære at leve i et sundt forhold?

Jo bedre du kender dig selv og dine egne værdier, jo bedre kan du også mærke, om en potentiel partner vil være et godt match for dig.

Derfor har jeg udviklet forskellige forløb, som du kan vælge mellem.

I forløbene deler jeg al min viden fra min uddannelse som kærlighedscoach om kærlighedens 5 sprog, kærlighedens faser, tilknytningsmønstre og mange andre spændende emner om kærlighed og parforhold. For ja. Kærlighed er ikke bare følelser. Det er også konkret viden, og den vil jeg gerne dele med dig.

 

Kontakt mig

Ring endelig til mig på 23 26 84 88, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig som kærlighedscoach, eller hvis du vil drøfte, hvilket forløb der vil være bedst for dig. Du kan også sende en mail så ringer jeg tilbage.

Du er også velkommen til at bestille tid til en gratis afklarende session.

Alle forløb finder sted i Charlottenlund 10 km nord for København, få min. gåafstand fra Charlottenlund S-tog station. Bor du langt væk kan sessionerne også sagtens foregå online via Zoom.