Kærlighedscoach

Som kærlighedscoach hjælper jeg dig til et bedre kærlighedsliv

Er du

  • på udkig efter en dejlig kvalitetskæreste?
  • ikke helt tilfreds med dit parforhold?
  • lige blevet skilt og interesseret i, at dit næste parforhold skal blive det sidste?

Så kan jeg hjælpe dig med en række metoder til et mere attraktivt kærlighedsliv. Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i relationer mellem mennesker. Derfor kan jeg give dig en indsigt i dine egne mønstre, og hvad der er vigtigt for dig, så du fremover kan leve det kærlighedsliv og få det parforhold, du drømmer om. Et sundt og respektfuldt forhold, bygget på fælles værdier og fælles mål er vejen frem, hvis du ønsker et langtidsholdbart forhold.

Hvorfor er kærlighed så svært?

Mange bliver overraskede over, at det parforhold, der begyndte med den store forelskelse endte i en rutinepræget hverdag med lange arbejdsdage, efterfulgt af afhentning af børn, indkøb, madlavning, lektier osv. Hvor blev forelskelsen, intimiteten, og latteren af? Hvorfor blev endte man i endeløse skænderier og måske slutteligt med at gå fra hinanden.

Det behøver ikke være så svært. Med enkle redskaber kan du lære at tiltrække den rette og opbygge og ikke mindst bevare det gode parforhold.

Desværre indledes mange forhold, som havde man skrevet under på en ny ansættelseskontrakt uden at læse den. Når forelskelsen rammer, bedøves fornuften og selvom de indre alarmklokker bimler og bamler bliver de ofte ignoreret. Risikoen for at indlede et forhold, som ikke kommer til at holde er derfor stor. Første skridt på vejen er derfor at blive afklaret omkring dine egne værdier og mål. Derefter bliver det meget nemmere at finde ud af om I vil det samme med hinanden.

Eksempelvis

  • om I gerne vil bo sammen, og i givet fald hvor og hvordan
  • om I vil have børn sammen, og hvad I mener er et godt børneliv
  • hvad der er vigtigst: Penge og karriere eller frihed og fritid, osv.

Tager I ikke stilling til jeres fælles værdier og mål, er konsekvensen at tilfældigheder kommer til at styre jeres liv, frem for jer selv.

I starten går det som regel fint. Fordi I er forelskede. Men i takt med at forelskelsen forsvinder – og helst skulle udvikle sig til kærlighed – kan det begynde at knage, fordi det går op for jer, at I på en række punkter ikke vil det samme. Mange holder det i sig, fordi man gerne vil have parforholdet til at glide. Men jo mere man går på kompromis med sine værdier, jo mere mister man sig selv og jo mere utilfreds bliver man.

Derfor er det så vigtigt at finde ud af, hvad I vil med hinanden tidligt i et parforhold, så I kan drøfte, hvor I skal finde en alternativ løsning, så et issue ikke bliver et problem.

Vil du også lære at leve i et sundt forhold?

Jo bedre du kender dig selv og dine egne værdier, jo bedre kan du også mærke, om en potentiel partner vil være et godt match for dig.

Derfor har jeg udviklet 5 forløb, du kan vælge imellem.

I forløbene deler jeg al min viden fra min uddannelse som kærlighedscoach om kærlighedens 5 sprog, kærlighedens faser, tilknytningsmønstre m.m. For ja. Kærlighed er ikke bare følelser. Det er også konkret viden, og den vil jeg gerne dele med dig.

Kontakt mig

Ring endelig til mig på 23 26 84 88, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig som kærlighedscoach, eller hvis du vil drøfte, hvilket forløb der vil være bedst for dig. Du kan også sende en mail så ringer jeg tilbage.

Alle forløb finder sted i Charlottenlund 10 km nord for København, få min. gåafstand fra Charlottenlund S-tog station. Bor du langt væk kan sessionerne også sagtens foregå via skype.