Som kærlighedscoach hjælper jeg dig til et bedre kærlighedsliv

Er du

  • på udkig efter en dejlig kvalitetskæreste?
  • ikke helt tilfreds med dit parforhold?
  • lige blevet skilt og interesseret i, at dit næste parforhold skal blive det sidste?
 

Som uddannet kærlighedscoach og psykoterapeut har jeg specialiseret mig i relationer mellem mennesker. Derfor kan jeg give dig indsigt i dine egne trygge og utrygge mønstre. Når du bliver bevidst om, hvad der er vigtigt for dig, kan du begynde at skabe sundere relationer  som bygger på fælles værdier og gensidig respekt.

Målet er at blive den trygge og rummelige kæreste, som du selv drømmer om at tiltrække. 

Hvorfor er kærlighed så svær?

Mange bliver overraskede over at det parforhold, der begyndte med en stormende forelskelse ente i en rutinepræget hverdag med vasketøj, madlavning, skænderier og måske utroskab.

Hvor blev forelskelsen, intimiteten og latteren af?

Kærlighed behøver ikke være så svær. Med effektive redskaber kan du lære at tiltrække den rette eller styrke kærligheden til din partner.

Desværre indledes mange parforhold, som havde du skrevet under på en kontrakt uden at læse den. Når forelskelsen rammer bedøves fornuften og selvom de indre alarmklokker bimler og bamler bliver de ofte ignoreret.

Risikoen for at indlede et forhold, som ikke kommer til at holde er derfor stor. Første skridt på vejen er derfor at blive afklaret omkring dine egne værdier og mål. Derefter bliver det meget nemmere at skabe et parforhold hvor I begge trives. 

Eksempelvis

  • om I gerne vil bo sammen, og i givet fald hvor og hvordan
  • om I vil have børn sammen, og hvad I mener er et godt børneliv
  • hvad der er vigtigst: Penge og karriere eller frihed og fritid, osv.
 

Tager I ikke stilling til jeres fælles værdier og mål, er konsekvensen at tilfældigheder kommer til at styre jeres liv, frem for jer selv.

I starten går det som regel fint. Fordi I er forelskede. Men i takt med at forelskelsen forsvinder – og helst skulle udvikle sig til kærlighed – kan det begynde at knage, fordi det går op for jer, at I på en række afgørende punkter ikke vil det samme.

Mange holder det i sig, fordi vi gerne vil have parforholdet til at glide. 

Men jo mere vi går på kompromis med vores egne grænser og værdier, jo mere mister vi os selv og jo mere utilfreds og ulykkelig bliver vi.

Derfor er det afgørende at finde ud af, hvad I vil med hinanden tidligt i jeres parforhold, så I kan drøfte, hvor I skal finde en alternativ løsning, så et issue ikke bliver et problem.

Vil du også lære at leve i et sundt forhold?

Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du også mærke, om en potentiel partner vil være et godt match for dig.

Derfor har jeg udviklet et holistisk psykologisk healingsmetode som går ud på: 

  • Kend din tilknytningshistorie 
  • Find den røde tråd i dit kærlighedsliv
  • Dybde healing af dine tilknytningssår
  • Bevidst forandring gennem adfærd og tankegang
 
Du skaber selv dit liv. Du er hovedpersonen – ikke din partner. Gennem forløbet kigger vi på dine mønstre og finder ind til kernen af din personlighed. 
 
Du bliver grundigt undervist i de mekanismer, som kendetegner din personlige tilknytningsstil – som ubevidst styrer dine rektioner og tankegang. Vi dykker dybt og heler fortidens sår med masser af kærlighed og opmærksomhed. 
 
Kontakt mig

Ring endelig til mig på 23 26 84 88, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig som kærlighedscoach, eller hvis du vil drøfte, hvilket forløb der vil være bedst for dig. Du kan også sende en mail så ringer jeg tilbage.

Du er også velkommen til at bestille tid til en gratis afklarende session.

Alle forløb finder sted i Charlottenlund 10 km nord for København, få min. gåafstand fra Charlottenlund S-tog station. Bor du langt væk kan sessionerne også sagtens foregå online via Zoom.