Blog post

De 7 syv ting du (måske) gør forkert i kærlighedslivet

I dette blogindlæg kan du læse om…

7 ting som forhindrer succes

Der skal handling til at skabe forvandling. Intet ænder sig, hvis du ikke ændrer dig. Denne artikel beskriver de 7 mest almindelige måder, at forhindre sin egen succes på.

Som Einstein har sagt: ’Definitionen på sindssyge er; at blive ved med at gentage den samme handling og tro at man får et nyt resultat!’ 

Tænk over. Hvad er det, du gentager? Hvad er det du konsekvent vælger at gøre, selvom resultatet ikke gavner dig?

Falder du for den samme type kæreste, som ikke er til at stole på. Bruger du for mange penge og ender, hver måned med et kedeligt overtræk. Brokker du dig over dit arbejde, men søger ikke et nyt job. Klager du over dit parforhold, men gør ikke noget ved din ulykkelige situation. Hvad er, det – du gentager?

Succes kommer ikke af sig selv

Det er som om vi tror, at ønsker vi noget længe nok eller inderligt nok – vil det ske helt af sig selv. På den måde undgår vi at tage ansvar for vores manglende succes.  I stedet gør vi noget, som er nemmere. Vi bebrejder vores forældre, ex’en, veninden, samfundet, politikerne, osv. og håber på at universet og heldet en dag er med os.

Når du gentager den samme handling, er det et tegn på fortidens negative oplevelser styrer dine tanker og adfærd. Vejen frem er at blive bevidst om dit mønster og dernæst begynde, at hele fortidens sår og ændre det som ikke gavner dig.

Syv selv-saboterende vaner og 7 helende sætninger

Efter hvert af de syv eksempler hører, der en helende sætning til. Læs sætningen højt. Giv dig tid til at mærke efter. Hvilke positive følelser efterlader ordene i din krop? Det er følelsen, der virker helende – ikke tanken. Sætningerne virker, som en slags indre viskelæder. Hver gang du gentager ordene og føler dem i kroppen, visker du gamle negative overbevisninger væk og styrker på den måde selvværdet.

1. Bebrejdelse

Måske var din ex dig utro? Måske skylder din ex dig børnebidrag? Måske var din bedste veninde utro med din mand? Måske du har haft en svær barndom? Måske har du været ude for en ulykke? Uanset hvad din historien er, så hjælper det dig ikke at bebrejde andre for livets modgang. Når du skifter fokus, garanterer jeg at dit liv ændrer sig dramatisk. Drop offerrollen og tag førertrøjen på. Beslut dig for at fortiden ikke skal styre din fremtid. Tag ansvar for din egen lykke og forstå at i modgang er der altid læring.

Kære univers 
Befri mig for min tendens til, at give andre skylden for den smerte jeg føler lige nu. Må jeg frigive smerten med kærlighed og finde ind til min egen styrke. Og sådan er det. 

2. Negative tanker

Bag en negativ tankegang gemmer der sig ofte en følelse af ikke at være god nok. Tankegangen kan været opstået i barndommen på baggrund af mor eller fars mangel på kærlighed. Som voksen viser fortidens svigt sig, som lavt selvværd. Forventningerne til andre, kærligheden, succes og rigdom er derfor lave. Ubevidst kan du komme til at sabotere egne chancer for succes – fordi du (ubevidst) ikke føler, at du fortjener den. Vid at jo mere dit fokus er på ’hvad du ikke har’ eller ‘ikke kan’ – jo mere ’mangel’ vil du tiltrække. Husk at universet arbejder altid for dig og sender du en mangel-vibration ud, så får du nøjagtig hvad du beder om. MERE MANGEL på kærlighed, mangel på penge, mangel på succes.

Kære Univers
Jeg er opmærksom på mine negative tanker og afviser dem kærligt – når de stiller spørgsmål ved min egen værdi. Jeg husker, at jeg fortjener alt det jeg drømmer om. Jeg er god nok. Jeg er værd at elske. Jeg er værdifuld. Og sådan er det. 

3. Sammenligning

Vi sammenligner og måler os altid med andre, det er ganske normalt. Men sammenligner du dig kun med personer, som ’lever det liv du ønsker at leve’, er det en usund vane. Når du kun sammenligner dig med succesrige mennesker, minder du dig selv om ’alt det du mangler i dit liv’, og hvad sker der så? Du får ondt af dig selv, føler dig mislykket, skuffet og fortvivlet. Så kære ven, stop det øjeblikkeligt. I stedet for at sætte andre op på en piedestal, så giv dig selv et skulderklap. Vær stolt af den, Du er og det, Du kan og det Du allerede har skabt i dit liv.

Kære Univers
På daglig basis værdsætter jeg både mine store og små successer. Jeg er værdifuld. Jeg er unik. Jeg er god nok. Og sådan er det.

4. Dårlig økonomi

Mange af os har et meget afslappet forhold til penge. Vi holder ikke styr på vores udgifter og vender det blinde øje til, når vi fx dagligt køber en kaffe latte og en croissant på vej til arbejde. Når du sløser med dine penge, sløser du med dig selv. Dårlig økonomi genererer frygt og bekymringer. Samtidig er det pinligt og skamfuldt ikke at have styr på sin økonomi. Ønsker du at leve et liv i overflod – så brug dine penge med fornuft og god samvittighed. På den måde viser du både dig selv og Universet, at du fortjener rigdom i alle livets aspekter.

Kære Univers
Jeg slipper min modstand mod at tiltrække penge på en let og legende måde. Jeg har altid penge nok, mere end jeg kan bruge. Jeg er værdifuld. Jeg er god nok. Og sådan er det. 

5. Misundelse

Følelsen af misundelse kender de fleste. Misundelse minder meget om de følelser, som opstår når du ’sammenligner’ dig med andres succes. Misundelse og jalousi er rodfæstet i følelser af bitterhed og uretfærdighed. Sammenligning er rodfæstet i følelsen af utilstrækkelighed. Næste gang du føler et stik af misundelse, så prøv at sætte dig ind i personenes sted og glæd dig sammen med personen.

Husk! ’Hvad jeg ønsker for dig, ønsker jeg også for mig selv’. Hvis du virkelig ønsker at manifestere dine drømme så skal du nødvendigvis lære at glæde dig over andres lykke og succes. Misundelse blokerer dit energi flow og forhindrer at dine ønsker og drømme bliver til virkelighed.

Kære Univers
Jeg fejer andres succes og nærer min egen sjæl med deres fantastiske resultater. Og sådan er det. 

6. Drama

Er du en drama queen? Hende eller ham der altid klager over et eller andet? Taler du ofte om dit dårlige parforhold, dit dårlige helbred, dårlige kolleger osv.? Eller er du typen, som altid har noget sjovt, spændende eller positivt at fortælle? Vid at den energi du bringer ind i samtalen, vil universet altid spejle. Lige tiltrækker lige. Drama tiltrækker drama. Punktum.

Kære Univers
Jeg frigiver mit behov for drama og fokuserer på, at mine samtaler er inspirerende og opløftende. Og sådan er det. 

7. Rod

Sandhedens time er kommet. Hvordan ser indholdet i din pung eller håndtaske ud lige nu? Er din pung fyldt med gamle kvitteringer og div. plastikkort, som du aldrig bruger? Er tasken fuld af gammelt slikpapir, løse mønter, udtørrede kuglepenne og læbestifter? Universet elsker orden og det gør du også. Når du rydder op, skaber du plads til nyt. Du løfter din energi og signalerer at du er klar til at modtage mere kærlighed, mere succes, flere penge osv. osv.

Kære Univers
Jeg har nu gjort plads til at byde velstand, kærlighed og succes velkommen i mit liv. Og sådan er det. 

Når du indser: 

At det er de små skridt, som gør de store forskelle,
bliver det pludselig overskueligt og sjovt at skabe din drømmetilværelse

Kærlige tanker