Lær nye veje til kærligheden

Parterapi

Få et bedre parforhold gennem parterapi

Selv om fremtiden måske ser håbløs ud lige nu, kan der sagtens findes en positiv løsning på jeres udfordringer. I parterapien er jeres personlige tilknytningsstile i centrum.  I vil komme til, at lære hinanden at kende på en helt ny måde. I vil få forståelse for, hvorfor I reagerer, som I gør i pressede situationer, og I vil få værktøjer, som gør jeres kommunikation lettere. Min opgave er uden, at være partisk eller dømmende, at støtte og guide Jer individuelt til, at genfinde lysten og kærligheden til hinanden.

 

Få talt tingene igennem

Alene det, at I giver jer selv lov til at kigge på hinanden og mærke efter, hvad I savner gør en kæmpe forskel. Samtidig betyder parterapi også, at I får sat tid af i kalenderen til at rumme hinanden i en travl og stresset hverdag.

Som regel skyldes mange problemer dårlig kommunikation. ”Jeg savner dig” bliver let omskrevet til  ”Hvorfor er du aldrig hjemme?” Derfor kan mange problemer løses ved, at I lærer nye måder at tale sammen på. Og at I forstår, hvad den anden i virkeligheden mener.

Som kærlighedscoach og psykoterapeut har jeg specialiseret mig i relationer mellem mennesker. Hvorfor kriser i parforholdet opstår, og hvordan man enten styrker et forhold eller går fra hinanden på en ordentlig og respektfuld måde.

 

Bliv afklaret

Forskning viser, at vi gentager de samme mønstre i alle vores parforhold. Derfor er et brud sjældent den bedste løsning. Hvis du ikke ser på dine egne mønstre og det, du har med i bagagen, risikerer du at problemerne gentager sig i det næste forhold. Derfor anbefaler jeg også terapi, selv om I har besluttet at gå fra hinanden – for at bruddet kan blive så smertefrit som muligt, og for at I begge kan blive afklaret i forhold til jer selv.

Netop fordi mit fokus er på, hvad den enkelte har brug for, kan du sagtens komme i samtaleterapi hos mig, uden at din partner kommer med. Jeg kan også hjælpe dig med at styrke dit parforhold udelukkende ved at tale med dig.

 

Hør mere om parterapi

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 23 26 84 88 eller sende en mail  hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller Jer.

 

Priser for parterapi

En session 90 min. 1250,-

Priser for alene i parterapi

En session 60 min. 1090,- 

Alle samtaler finder sted i mine lokaler i Charlottenlund 10 km nord for København og få min. gåafstand fra S-togsstation. Individuelle samtaler kan også foregå via Zoom.

I terapien veksler jeg mellem forskellige terapiformer. Som udgangspunkt i terapien anvender jeg tilknytningsteorien. Se eksempelvis: gestaltterapi og kognitiv terapi samt guidede meditationer/visualiseringer/hjemmeopgaver/undervisning, alt efter behov.