Gratis afklarende session

Bliv klogere på dig selv og kærligheden

Drømmer du om at finde en dejlig kæreste at dele livet med? Har dit parforhold udviklet sig til en praktisk ordning uden nærvær og intimitet? Eller hænger du fast i fortiden og længes efter din x, selvom du ikke var lykkelig i forholdet?

Jeg er psykoterapeut og kan hjælpe dig med, at finde ud af, hvorfor dit kærlighedsliv er gået skævt og hvad der skal til for, at komme på rette kurs.

Mit speciale er kærlighedslivet, men problemer som stress, dårlig økonomi, uvenskab, en utilfredsstillende arbejdssituation, dårligt helbred og lignende har også en direkte indflydelse på kærlighedslivet.

Uanset din situation tilbyder jeg dig som psykoterapeut en GRATIS afklarende og uforpligtende session af 15. min. varighed.

Vores samtale kunne f.eks. handle om:

  • Hvad er din største udfordring lige nu?
  • Hvad har du allerede gjort for at ændre den?
  • Hvor langt er du villig til gå for at løse dit problem?
  • Hvad vil der ske, hvis du løser dit problem?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 26 84 88 elller sende mig en mail lb@lenebojer.dk

Sessionen foregår i Charlottenlund eller via Zoom.

Book din afklarende kærligheds-session her

Reference

“Lene er en utroligt behagelig og lydhør terapeut, der hurtigt tuner sig ind på, hvor indsatsen skal lægges. For mig har det være meget givtigt at få ny viden om, hvordan særligt nervesystemet fungerer, og hvordan det kan geares ned ved hjælp af forskellige strategier, når det fx handler om at afhjælpe stress og et overgearet nervesystemet. Der er ingen tvivl om, at alt det, vi bærer med os sætter sig i kroppen. Det spændende ved Lenes tilgang er, at den tilbyder konkrete og for mig nye værktøjer i terapirummet ifht. til at få kroppen tilbage i ro. Jeg er ikke i tvivl om, at det virker. Det er befriende, at vi ikke gravere dybere i fortiden, end vi behøver for at forløse de ting, der skal forløses.”
Louise, 38 Virum Nordsjælland