Gratis afklarende session

Få en inspirerende og opløftende snak om dit kærlighedsliv
– og få energien, lysten og troen på kærligheden tilbage

Kunne du tænke dig at få en ærlig og åben snak med mig om dit kærlighedsliv, dine mål og ønsker? Og samtidig få min kærlige feedback på, hvad der skal til for at skabe positiv forandring? 

Som single eller i parforhold kan du måske genkende at:  
  • Være træt af opslidende dating og useriøse kærester
  • Være træt af opslidende drama og skænderier
  • Være træt af at forelske dig i typer, som ikke tør committe sig 
  • Være bange for at gå, selvom du ikke trives i dit forhold 
  • Være bange for at du aldrig finder kærligheden 

 

Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af ovenstående problematikker, kan en gratis og afklarende kærligheds-session måske være noget for dig!

Som kærlighedsterapeut har jeg specialiseret mig primært i at hjælpe kvinder og mænd med at (gen)finde troen på kærligheden og sig selv. Typisk befinder de sig et godt sted i livet og har styr på de vigtigste livsområder, som fx uddannelse, bolig, karriere og økonomi. De er fraskilte/singler og været det i et stykke tid. De har et velfungerende socialt liv, gode venner og sunde interesser. Alt i alt – så har de styr på det meste.

Men, der er et men. 

Ellers henvendte de sig selvfølgelig ikke hos mig. 

Alle uden undtagelse savner de en at holde af og holde om. De savner nærvær og ikke mindst skøn sex med en fast partner. 

Sandheden

Mange tror at det gode kærlighedsliv kun er dem forundt, som har været heldige og finde den helt rigtige partner. Sandheden er at den helt rigtige partner ikke findes. Jeg er godt med på, at nogle par passer bedre sammen end andre. Men, for at kærligheden kan lykkes, skal du i virkeligheden ikke kigge på din partner, men på dig selv. 

Du skal opdage hvilke negative overbevisninger og mønstre, der spænder ben for dit kærlighedsliv. Når du opdager, hvad du gør eller ikke gør – kan du begynde at ændre det, som ikke gavner dig. Og på magisk vis vil du tiltrække en partner, som matcher din nye sunde og kærlige selvopfattelse.

Formålet med samtalen

Formålet er at du deler dine erfaringer med mig og sammen leder vi efter den røde tråd i dit kærlighedsliv. Jeg giver dig feedback og fortæller, hvad jeg som din kærlighedsterapeut kan gøre for at hjælpe dig.   

Dit udbytte

1.   Den røde tråd i dit kærlighedsliv 

2.   1-3 gode råd / hjælpsomme værktøjer

3.   Et højnet energiniveau og lyst til at arbejde med din selvudvikling

Det praktiske

Du sender mig en mail til lb@lenebojer.dk og beder om en gratis afklarende samtale med mig. Jeg sender et spørgeskema retur til dig og sammen vi finder et tidspunkt at mødes.  

Vi kan mødes online via Zoom eller på mit kontor i Charlottenlund. Vi har ca. 30 min. sammen med fuld fokus på din udfordring.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 26 84 88 elller sende mig en mail lb@lenebojer.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Kærlig hilsen 

Lene 

 

Reference
Jeg tænker tit på ting vi snakkede om. Bl.a. da du stillede mig spørgsmålet om det kunne være min kæreste måske ikke skulle være min kæreste. På det tidspunkt kunne jeg ikke forestille mit at give op på mit forhold. Men jeg lærte at være mere selvkærlig og respektfuld overfor mig selv. Jeg stoppede dramaet og jeg stoppede mit forhold. Og jeg er nu – jeg vil faktisk sige lykkelig!
Jeg tænker tilbage på vores samtaler med glæde selvom jeg på det tidspunkt var ret forvirret. 
 
Jeg er dig evig taknemmlig.
Knus
Pia 42 år, København

Træt af dating?

Sådan gør du din næste date
- til den sidste!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt e-bogen: