KÆRLIGHED ER DIN ESSENS

TEST DIN TILKNYTNINGSSTIL OG FÅ NØGLEN TIL KÆRLIGHEDEN 

Kvaliteten af dit kærlighedsliv udspringer af din tilknytningsstil og dit selvværd. At elske dig selv er derfor nøglen til, at leve et harmonisk og kærlighedsfyldt liv.

 
TILKNYTNINGSTESTEN

Bag knapperne finder du tilknytningstesten. Testen viser dig, hvilken primære tilknytningsstil du ubevidst gør brug af når du er sammen med mennesker, som har  betydning for dig.  Om de er trygge eller utrygge og hvordan deres adfærd påvirker din adfærd. Når du får indsigt i dine mønstre kan du begynde at arbejde med dem. Målet er at styrke den trygge tilknytningsform – dit indre fundamentet som gør dig i stand til at give og modtage kærlighed. 

 
ÅRSAGEN TIL DIT MØNSTER

Om du som barn oplevede at blive set, hørt og forstået har afgørende betydning for, om du udviklede et sundt selvværd og et trygt tilknytningsmønster.

 
SELVVÆRDET PÅVIRKER KÆRLIGHEDSLIVET

Dit tilknytningsmønster og selvværd påvirker alle livets forhold. Det gælder både venner, kollegaer, familie, børn og ikke mindst din kærlighedsliv. Men i høj grad også din økonomi, karriere og helbred og livsstil. 

 
OM MIG

Jeg er uddannet psykoterapeut fra KGI I København og har senere specialiseret mig i relationer og tilknytningsmønstre. Jeg er en passioneret og livsglad person, som elsker at hjælpe mænd og kvinder med at få et mere tilfredsstillende kærlighedliv. Igennem min egen selvudvikling og arbejdet med klienter har jeg opbygget en solid værktøjskasse af psykologiske redskaber og helende terapimetoder.

 
OM DIG

Du har taget det første skridt ved at besøge min hjemmeside. Det fortæller mig, at du er bevidst om at der er ‘noget’ du skal kigge på og at du er parat til forandring. Når du har udført testen får du en dybere forståelse af dig selv og det kan motivere dig til at ændre adfærd som ikke gavner dig.  

Rigtig god fornøjelse

Kærlig hilsen
Lene Bojer

 
Om testen
Om testen