Er allerede i dig selv

KÆRLIGHEDEN

TEST DIN TILKNYTNINGSSTIL OG FÅ NØGLEN TIL KÆRLIGHEDEN 

Kvaliteten af dit kærlighedsliv udspringer af din tilknytningsstil og dit selvværd. At elske dig selv er derfor nøglen til, at leve et harmonisk og kærlighedsfyldt liv.

 
TILKNYTNINGSTESTEN

Bag de grønne knapper finder du Tilknytningstesten. Testen viser dig, hvilken primære tilknytningsadfærd du ubevidst gør brug af når du er sammen med betydningsfulde relationer.  Om de er trygge eller utrygge og hvordan de påvirker dig og andre. Når du får indsigt i dine mønstre kan du begynde at arbejde med dem. Målet er at styrke din trygge tilknytningsform. som er fundamentet for at give og modtage kærlighed. 

 
ÅRSAGEN TIL DIT MØNSTER

Om du som barn oplevede at blive set, hørt og forstået har afgørende betydning for, om du udviklede et sundt selvværd og et trygt tilknytningsmønster.

 
SELVVÆRDET PÅVIRKER KÆRLIGHEDSLIVET

Dit tilknytningsmønster og selvværd påvirker alle livets forhold. Det gælder både venner, kollegaer, familie, børn og ikke mindst din kærlighedsliv. Men i høj grad også din økonomi, karriere og helbred og livsstil. 

 
OM MIG

Jeg er uddannet psykoterapeut fra KGI I København og har senere specialiseret mig i relationer og tilknytningsmønstre. Jeg er en passioneret og livsglad person, som elsker at hjælpe mænd og kvinder med at få et mere tilfredsstillende kærlighedliv. Igennem min egen selvudvikling og arbejdet med klienter har jeg opbygget en solid værktøjskasse af psykologiske redskaber og helende terapimetoder.

 
OM DIG

Du har allerede taget det første skridt ved at besøge min hjemmeside. Det fortæller mig, at du har selvværd nok og er parat til at række ud efter en løsning. Når du tager Tilknytningstesten kommer du dybere i forståelsen af dig selv og kan begynde at ændre det, som ikke nærer dig. 
Jeg hjælper dig gerne videre.

Rigtig god fornøjelse
Kærlig hilsen
Lene Bojer

 
Om testen
Om testen

Træt af dating?

Sådan gør du din næste date
- til den sidste!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt e-bogen: