Individuelle sessioner – samtaleterapi

Ikke alle problemer kan klares alene

At få støtte og hjælp kan være afgørende for om du kommer igennem dine udfordringer på en god og konstruktiv måde. I en samtaleterapi med mig får du et frirum. Her kan du være den du er, uden at føle dig vurderet eller dømt. Her skal du ikke præstere eller leve op til noget.

Jeg lægger stor vægt på at møde dig med anerkendelse og respekt, og på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan slappe af og dele dine inderste og måske sværeste tanker med mig.

Det kan du forvente i et samtaleterapi-forløb

Hos mig må du grine, græde og rase – hos mig kan du være dig, helt uden filter. Mit oprigtige ønske er, at støtte og hjælpe dig til, at komme igennem din proces, så godt som overhovedet mulig. Som person er jeg livfuld, åben, ærlig og omsorgsfuld. Min kommunikationsform er uformel, jeg har glimt i øjet og giver dig gerne et kærligt skub i den rigtige retning.

Terapeutisk og menneskeligt arbejder jeg ud fra helhed og balance mellem; kroppen, det mentale, det følelsesmæssige og det psykologiske aspekt. Populært sagt ”En sund sjæl i et sundt legeme”.

Typiske emner vi vil arbejde med:

 • Dit tilknytningsmønster tryghed/utryghed
 • Selvværd, selvtillid, selvkærlighed
 • Værdisæt, sund fornuft, forventninger og balance
 • Tankens kraft – du tiltrækker hvad du tænker
 • osv, osv,

Terapiens formål er at du skal få fred med fortiden og helet dine sårede følelser. Opbygget selvværd og ressourcer, så du kan blive bedre til, at mærke dine behov og sætte sunde grænser. Resultatet er at du bliver mere tryg og hviler mere i dig selv. Fra det sted vil du helt automatisk tiltrække det gode og opleve mere kærlighed i dit liv.

Det kræver også en arbejdsindsats fra din side

Mit ansvar og arbejde er at støtte og guide dig i din udvikling. Jeg gør brug af min erfaring, bedste metoder og teknikker. Du får brugbare værktøjer til, at ændre de mønstre som spænder ben for dit kærlighedsliv. Men for at nå i mål kræver det, at du er motiveret og indstillet på, at arbejde med dig selv og de udfordringer, som du undervejs møder. Vaner kan være svære at slippe af med, også de er negative.

Grundprincipper for at opnå forandring

 • At du er klar til at ændre på det som ikke virker
 • At du har viljen og lysten til at lære noget nyt
 • At du er klar til at tage ansvar for din egen lykke
 • At du har en god portion tålmodighed
 • At du er villig til at investere din tid og penge

Forandring tager tid – hav tålmodighed

Du lærte kke at læse den første dag i skolen! Forandring tager tid. Men husk på at alt hvad du gør eller lader være med at gøre har en konsekvens i dit liv. Resultatet af dine valg i fortiden er afgørende for, hvordan du har det idag. Det er dit liv, og det er dit ansvar at få det bedste ud af det.

Hvor mange samtaler skal du have?

Det er som sagt ingen hemmelighed, at ting tager tid. Derfor vil en enkelt samtaleterapi-session ikke gøre den store forskel. Under den første session vil vi typisk nå at afdække din udfordring, men det videre arbejde og udvikling sker via de næste sesssioner.

Jeg tilbyder klippekort med 5 eller 10 sessioner af en times varighed. Se prislisten for 2017

Vi mødes online eller i Charlottenlund

Fordelene ved en skype-session er at du kan få hjælp af mig uanset, hvor i verden du befinder dig. Du sparer tid og penge på transport. Du behøver ikke melde afbud, selv om du føler dig halvsløj. Du kan være i dine egne trygge rammer. Selvom du vælger at mødes online kan jeg garantere dig for, at du får den samme gode terapi, som sad vi i mit terapirum. Min intuition er superstærk og jeg kan sagtens “stille skarpt” på dig, selv om vi er sammen online.

Henvisning og tilskud

Jeg kan desværre ikke tilbyde dig at tage imod en henvisning fra din læge, da jeg som psykoterapeut ikke har en overenskomst med den offentlige sygesikring.

Betaling

Du kan vælge at betale via MobilePay inden sessionenes start eller via bankoverførsel til konto 2150 – 4389 302 126.

Afbud

For ikke at spilde min tid og for, at give en anden mulighed for at få en session bedes du melde afbud hurtigst muligt – helst et døgn inden vores samtale.

Afbudsgebyr

Melder du afbud med et døgns varsel er der ingen afbudsgebyr. Melder du afbud senere end 24 timer før vores samtale, betales det fulde beløb. Dog ikke ved sygdom.

Online sessioner er lige så effektive som offline

Forskning viser at online terapi er lige så god og effektiv, som den traditionelle terapiform, hvor klient og terapeut mødes i terapirummet. Online sessioner opleves ofte som er mere intense og effektive – idet fokus kun er rettet mod computerskærmen.

Sådan foregår en online session

Terapiformen og brugen af metoder og teknikker er nøjagtig den samme online som i terapirummet. Da jeg inddrager krop og åndedræt i terapien er det vigtigt, at dit ansigt og overkrop er synlig på skærmen. Telefon eller tablet er derfor ikke hensigtsmæssig til online terapi. Desuden er det vigtigt at du under hele sessionen sidder i opretsiddende stilling med fødderne i kontakt med gulvet.

Fordelene ved online sessioner

 • Du kan få hjælp uanset, hvor i verden du befinder dig
 • Du sparer tid og penge på besværlig transport
 • Du behøver ikke melde afbud hvis du føler dig halvsløj
 • Du er hjemme i egne trygge rammer
 • Du behøver ikke involvere andre i dit forehavende

Trygheden er vigtig

Samtalen bliver ikke optaget eller gemt. Jeg har naturligvis tavshedspligt og holder mig til de gældende etiske regler for psykologer og psykoterapeuter.

Forhold og tekniske betingelser

 1. Du skal oprette en gratis Skype konto
 2. Du skal Skype fra en PC eller Mac computer
 3. Du skal sidde på en kontor eller spisestuestol
 4. Din computer skal stå stabilt på skrive eller spisebordet
 5. Du skal have en god og stabil internetforbindelse
 6. Du skal sørge for at være uforstyrret under sessionen

Tekniske udfordringer

Hvis din forbindelse går ned eller der opstår teknisk uheld, fortsættes sessionen via almindelig telefonsamtale.