Lær nye veje til kærligheden

Lene’s Lounge: Kærlighedskursus for kvinder

Jeg sysler med et nyt forløb, og du kan godt glæde dig. 

Det er stedet hvor livskloge og modige kvinder mødes for at tale om kærlighedslivets op- og nedture. I en kærlig og afslappet atmosfære taler vi om brudte parforhold, forskelle på mænd og kvinder, singlelivet, jalousi, sorg, utroskab, sexlivet, mindreværd. Hvordan du tiltrækker den sunde og dejlige kæreste, som vil dig.

Kort sagt intet emne er for stort eller for småt.

I Loungen ser vi både i kærlighedslivets bakspejl og ind i krystalkuglen. Det gode og sunde parforhold kommer nemlig ikke af sig selv. Derfor taler vi også om; ’hvad skal der til’ for at skabe et trygt og harmonisk parforhold.

 

Det nærende kærlighedsliv

I modsætning til hvad mange tror, handler kærlighed ikke kun om skæbne, tilfældighed og store følelser. Det handler også om at forstå – at vi selv ubevidst kommer til at spænde ben for vores egen lykke. Et parforhold bliver nemlig aldrig bedre end, det forhold du har til sig selv.

Derfor arbejder vi med:

 • Kærlighedens fundament – at elske sig selv
 • Selv-kærlighed, selvtillid og selvværd
 • At sætte realistiske krav til livet og kærligheden 
 • At aflære negative kærligheds(u)vaner og mønstre
 

Samtidig ved jeg at netværket og samhørigheden med andre, der har det som dig selv, er en sund del af en udviklingsproces. Du får mulighed for at dele din egen kærlighedshistorie, men det er ikke et krav.

 

Som single kan det være frustrerende:

 • ikke at blive holdt om, krammet og kysset regelmæssigt
 • at vågne op søndag morgen med en følelse af ensomhed
 • at komme hjem til en tom lejlighed – lave mad alene, sove alene
 • Klare alle udgifterne alene, den stoppede håndvask, osv.
 

Samtidig oplever du sikkert også, at mange af dine veninder lever i trygge parforhold – enten ikke forstår dig eller også er de trætte af at høre om dit singlelivs op- og nedture.

 

Drømmen om det gode parforhold

Er du som de fleste kvinder, så undrer du dig sikkert også over, hvorfor det med kærligheden kan være så svært. Hvis det er tilfældet, så savner du sikkert redskaber til at finde den eneste ene eller til at bevare det forhold du allerede er i.

Undersøgelser viser, at et godt kærlighedsliv ikke alene øger livskvalitet men også livslængden. Vi mennesker er flokdyr og trives bedst når vi lever i et godt, kærligt og trygt parforhold.

 

At leve i et sundt og harmoniske parforhold betyder at du:

 • Har en trofast og loyal ven at dele livets glæder og sorger med
 • Har en partner, der kender dig 100 % og én du stoler på og kan regne med
 • Har et bedre helbred, er sundere og kommer til at leve længere
 • Får regelmæssig sex, kys og kram – som modvirker stress, depression og sygdomme
 • Oplever nærvær og mærker at du er elsket – og har betydning for den anden
 • Oplever en helt anden ro, tryghed, stabilitet og glæde i dit liv

 

Praktisk, Lene’s Lounge:

 • Sted: Enighedsvej 31, Charlottenlund
 • Der er plads til 8 skønne kvinder pr. hold
 • Jeg sørger for kaffe, te, vand og en lille snack
 • Pris for alle fem loungemøder 
 
Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde via mail, adressen er:  lb@lenebojer.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til mig hvis du har spørgsmål tlf. 23 26 84 88.

Jeg har en række terapeutiske uddannelser bag mig, som du kan læse mere om på :
kærlighedscoach / psykoterapeut  / gestaltterapi kognitiv terapeut

Håber at se dig i Loungen.

Kærlig hilsen
Lene Bojer

Enighedsvej 31,
2920 Charlottenlund
(5 minutters gang fra Charlottenlund Station

Referencer

Jeg har med stor glæde deltaget i psykoterapeut og kærlighedsmentor, Lene Bojer’s Lounge. 

Lene er en kvinde med meget på hjerte, skarp, ærlig, humoristisk og meget veluddannet. Hendes hjerte brænder for, at hjælpe mennesker, der har problemer i deres kærlighedsliv eller som jeg, ikke kan finde den rigtige partner.

Mine forventninger til deltagelsen i loungen blev i den grad indfriet.

I smukke lokaler i Charlottenlund forstår Lene, at skabe et rum, hvor man føler sig velkommen og tryg.  Lene sprudler af energi og er fantastisk til at formidle den nødvendige teori vi behøver for, at kunne forstå os selv i mødet og i forholdet til en kærlighedsrelation.

Lene kombinerer aftenens program af teori med kropslige øvelser og samtale deltagerne imellem. Det virkede rigtig godt for mig, at “komme ind i kroppen”, men også, at der var rum og forståelse for, at vi hver især kunne dele vores tanker, hvis vi havde behov for det. Derfor var samværet med de øvrige kursusdeltagere også meget givtigt og tankevækkende.

Lene fulgte op og rundede de individuelle oplevelser af, med en omsorg og forståelse som løfter ens tankesæt. Jeg blev under kurset mere bevidst om ikke at være i offerrollen . Jeg fik via undervisningen – med udgangspunkt i mine nære relationer fra min barndom forståelse for, at jeg så mange gange havner i  et  “ikke sundt forhold”. Med min nye viden er jeg blevet bedre til, at fornemme om der er mulighed for et sundt og trygt forhold.  Der blev udleveret kursusmateriale som med mine egne noter er blevet et godt forankret opslagsværk, og en reminder til tankerne når den “rigtige kæreste”  endnu  ikke er dukket op. Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i Lenes lounge. 

Lotte M. 46, Charlottenlund