Lær nye veje til kærligheden

Kærlighedsværkstedet

Lider du af ulykkelig kærlighed?

Rådgivning uden terapi
– Spørg på mail. Få svar på lydfil.

Hvad er det, der gør livet ekstra værd at leve?
Hvad er det, der  gør dig rigtig glad og lykkelig?

De fleste tror det er penge og berømmelse. Men et 75 år langt amerikansk studie viser imidlertid noget helt andet. Lykke kan (selvfølgelig) ikke købes for penge.

Det som giver os et langt og lykkeligt liv, er at vi føler os trygge og elsket. Tætte venner, et godt forhold til familien og ikke mindst en fortrolig partner at dele livet med, er afgørende for vores mentale og fysiske sundhed.

Lider du af ulykkelig kærlighed og føler at kærlighedslivet ikke fungerer, er det saftsuseme svært at være glad og tilfreds.

Hjælp til kærlighedslivet uden terapi

Hænger du med hovedet fordi du og kæresten ofte skændes. Overvejer du at droppe drømmen om nogen sinde at finde kærligheden? Eller har du en hemmelig affære med kollegaen, og ved ikke om du skal lade dig skille?

Med andre ord uanset dilemma eller årsag, kan du spørge mig om alt, der har med kærlighed og relationer at gøre.

Kærlighedsværkstedet et alternativ til terapi
Til dig som :
 • står i en svær situation, men ikke ønsker eller har behov for terapi
 • har brug for at par friske øje til at se din situation udefra
 • har brug for et kærligt råd til at træffe en svær beslutning
 • gerne vil lære noget om dig selv og din tilknytningsstil
 • lider af ulykkelig kærlighed
 
På kærlighedsværkstedet får du:
 • Professionel rådgivning indtalt på lydfil
 • Kærlige råd og brugbare værktøjer
 • Mulighed for at være anonym
 • Mulighed for at undgå et længere terapeutiske forløb
 • Mulighed for hurtig hjælp til at komme videre
 • Hjælp til ulykkelig kærlighed

 

Uanset din situation vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at sende mig en mail, med en kort og præcis beskrivelse af din problematik.

Jeg kvitterer med en uddybende forklaring på lydfil samt gode råd til, hvad dit næste selvkærlige skridt kunne være. Nemmere kan det ikke blive.
 
Her får du en appetizer på Karens kærlighedsdilemma

Karen er i et 6 mdr. gammelt forhold. Efter en hyggelig aften med kæresten, kan der gå dage, hvor hun ikke hører fra ham. Karen føler at forholdet er på hans premisser og det gør hende både vred og ked af det. Hvad skal hun gøre?

Lydfil

Sådan gør du

Send mig en kort beskrivelse af din problematik og hvad du ønsker at blive klogere på. Din forklaring må max fylde en A4 side. Send mailen til lb@lenebojer.dk

Når jeg læser din beskrivelse, læser jeg også mellem linjerne. Af den årsag drager jeg nogle konklusioner, der muligvis giver anledning til spørgsmål du kan reflektere over.

 

Det kan du forvente

Jeg læser din beskrivelse grundigt igennem og ’leder’ efter tegn på dit og evt. din x-kærestes tilknytningsmønstre og adfærd. Min forklaring og vejleding tager udgangspunkt i tilknytningsteorien samt min viden og erfaring om relationer og kærlighedens psykologi.

For mig kan psykologi ikke stå alene. Jeg ser også kærlighedslivet fra en spirituel vinkel. Som sjæle er vi her på jorden for at udvikle os. Ser vi modgang ud fra det perspektiv kan udfordringer i sidste ende blive den største gave.

 

Det må du ikke forvente

Du må ikke forvente at jeg, råder dig til at forlade eller blive i dit forhold. Den beslutning må du selv træffe. Til gengæld er det min klare intention at gøre dig klogere på dig selv – for at du fremadrettet kan træffe mere nærende og selvkærlige beslutninger.

 

Det praktiske

Jeg bruger ca. 30 min på at sætte mig ind i din problematik. Derefter indtaler jeg min forklaring. Lydfilen varer typisk mellem 12-15 min. og er din til evig tid. Sammen med lydfilen sender jeg dig også en kort beskrivelse af de fire tilknytningsmønstre.

 

Når din indbetaling er registreret, kan du se frem til at lydfilen lander kærligt i din indbakke i løbet af 2 hverdage.

Har du ikke taget tilknytningstesten endnu kan du gøre det her

 

Prisen for lydfilen med forklaring og gode råd er kun 450.

Glæder mig til at hjælpe dig.
Kærligst
Lene