På bloggen skriver jeg om kærlighedslivet

Velkommen til min kærligheds-blog

Jeg er en ‘selvudviklings-nørd’ og ret meget husmor-agtig, hvis jeg selv skal sige det. Jeg elsker at studere, elsker at lære nyt, elsker at udvikle mig og skrive her på min kærligheds-blog. Kvalitet og æstetik betyder meget for mig, og så elsker jeg at svinge kødgryderne og frembringe et lækkert måltid. Min familie er diskussionslysten og det er min kæreste også – så en middag hos os foregår absolut ikke i tavshed. Er vi altid enige? NEJ, absolut ikke og det er helt vildt, hvor forskellig vi ind i mellem opfatter tingene på.

Forskellighed er ofte et springende punkt

Forskellighed er ofte det springende punkt i kærlighedslivet og én af grundene til, at mange går fra hinanden. Forestil dig, at du helt inde fra dit hjerte kunne sige til dig selv OG din mand “Skat, vi behøver ikke være enige om alt, men åh, hvor jeg elsker dig alligevel”. Så tror jeg de fleste problemer ville fordufte som dug for solen.

Min mission var dømt til at mislykkes

Som ung var jeg overbevist om, at det ihvertfald ikke var studenterhuen der trykkede på min hovedskal, og derfor blev jeg aldrig karrierekvinde med guldrandet eksamensbevis og rundsave på albuerne. I stedet for blev min karriere, at være en god datter, en god veninde, en god kollega og senere i livet en god mor, en god husmor og en god kone. Jeg gjorde mit bedste for, at bevise omverdenen, at JEG VAR GOD NOK. Desværre forstod jeg ikke dengang, at jeg allerede var god nok og netop derfor var min mission dømt til at mislykkes.

Jeg landede sikkert på benene

På min blog skriver jeg om alt, hvad der handler om kærlighed; kærlighed til dig selv, din partner, singlelivet, skilsmisse, konflikter osv. Min egen skilsmisse sendte mig ud på en rutchetur, men heldigvis landede jeg sikkert på benene igen. Den erfaring bruger jeg dagligt i mit arbejde som terapeut og her på bloggen.

Kærlighed til dig selv

Mange tror, at et perfekt parforhold ‘bare’ handler om, at finde den helt rigtige partner. Sandheden er, at den helt rigtige partner ikke findes. Nogle par passer selvfølgelig bedre sammen end andre, den er jeg helt med på. Men kærligheden til dig selv er derimod den vigtigste ingrediens for, at kunne elske en anden.

Kærlighed er ikke en kamp

Hvis du kæmper i kærlighed så kæmper du mod dig selv. Start i stedet med, at ændre dig selv. Lær at dække dine egne behov og lær at passe på dig selv. Vær stolt af den du er. Husk det er altid dit eget ansvar, at udtrykke dine behov. Aldrig din partners ansvar eller pligt, at gøre dig lykkelig og tilpas. Kærlighed mellem to mennesker er en bonus. Kærlighed er den søde glasur på lagkagen. Kærlighed er flødeskum i den varme chokolade, som smelter sammen og får det hele til at gå op i en højere enhed. Kærlighed er flow og naturlig interesse i og for hinanden. Af alt er kærligheden størst.

Rigtig god læselyst

Kærligst
Lene

Artikler

Alle artikler