Emilie har svært ved at finde en kæreste


Emilie har svært ved at finde en kæreste

Kære du

Velkommen til premieren på min video-kærlighedsbrevkasse.

Uha, det er med en smule uro i kroppen, at jeg har skrevet dette indlæg. Jeg har taget springet. Nu må det briste eller bære. Sagen er den: Det var blevet for tidskrævende at svare på de mange spørgsmål, og derfor måtte jeg tage en beslutning. Enten skulle jeg droppe brevkassen eller også skulle jeg finde en anden og lettere måde at kommunikere på. Hermed gjort.

Så kære dig. Bær over med mig, de første skridt er altid de sværeste.

I videoen fortæller jeg om…Emilie, som altid er uheldig på kærlighedsfronten.

På det seneste har hun været på flere dates, men interessen har ikke været gensidig. Til en fest møder hun endelig en sød fyr, hvor interessen går begge veje. De snakker, kysser og fester hele natten og morgenen. Efterfølgende finder hun ud af, at han har en kæreste, og konfronterer ham med problemet via sms. Han undskylder og siger at det nok er klogest at de ikke ses igen.

Emilie skriver:

Nu kan jeg ikke få ham ud af hovedet. Og jeg har ikke lyst til at give op så let! Men samtidig føler jeg at jeg ikke kan være andet bekendt – hans situation taget i betragtning.
Hvad skal jeg gøre? Det er bare så håbløst lige nu. Det at jeg skulle møde så skøn en person, som allerede har en kæreste, får mig til og føle at det hele er håbløst. Skal jeg bare glemme ham?

Venlig hilsen
Emilie

Mit umiddelbare svar til Emilie er: Ja du skal glemme ham.

I videoen kan du høre min begrundelse og jeg taler også om emner som:

  • Hvorfor vil du overhovedet have en kæreste?
  • Hvad ønsker du af en kæreste?
  • Hvad kan du selv tilbyde en kæreste?
  • Forelskelse er en helt naturlig proces
  • Fester, alkohol og sex uden at kende hinanden
  • Jeg bliver også lidt mor-agtig og løfter en kærlig pegefinger

Videoen varer 9 min.

God fornøjelse.

Kærlige tanker

Læs andre atikler

Alle artikler

Leave a Comment